HTML

LEGO világom

Friss topikok

  • Aloha: És milyen szörnyű ez a szó, ha élőben is használod! - Tegnap összeraktam egy új mocot. - Mit? - M... (2012.07.16. 21:26) LEGO szótár: MOC

Egy bátor lovag a víz felett

2012.07.16. 22:14 Meph

Mark of Falworth flickr felhasználó építette ezt a nagyon szemrevaló jelenetet. Sok ilyen jellegű és minőségű alkotással találkozhatunk ugyan, ami miatt mégis kiragadtam a többi közül az a víz modellezésének a megoldása. Egyrészt roppant egyszerű megoldást választott, másrészt viszont esztétikailag nekem nagyon tetszik. Kimondottan jó megoldás, hogy 3 különböző színt használt visszaadva a víz színének változását, ahogy a mély víz sötét kékjétől eljutunk a visszaverődő víz fehér színéig. 

Érdemes megnézni flickr oldalát mely még sok csodálatos fényképet rejteget számunkra. Ezzel a bejegyzéssel kívánok jó éjszakát mindenkinek!


Szólj hozzá!

Címkék: középkor

A bejegyzés trackback címe:

https://leggodtvilagom.blog.hu/api/trackback/id/tr414661019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása